SZ CHKT Fórum

Diskusné fórum o certifikácii, vzdelávaní, programe Leaklog a iných činnostiach zväzu.

Nie ste prihlásený.

#1 18.3.2013 09:02:16

mturiak
Člen
Registered: 15.3.2013
Posts: 1

Leaklog na serveri

Zdravím, chcel by som sa opýtať, že akým spôsobom by som mohol získať serverovskú verziu Leaklogu. Chcem totiž aby sme mohli viacerí pracovať priebežne v Leaklogu, preto by som bol rád kebyže to máme aj na serveri. Ďakujem!

Offline

#2 18.3.2013 13:25:38

michaltomlein
Administrator
Registered: 2.2.2011
Posts: 57

Re: Leaklog na serveri

Dnes sme uverejnili dva návody na konfiguráciu servera pre Leaklog.

Prvý je trochu všeobecnejší a vhodný najmä ak máte na serveri Unix-based systém (napr. Linux). Platí ale aj pre Windows Server.


Druhý je vhodnejší ak používate Windows Server, obsahuje aj obrázky a inštrukcie ako presunúť obsah existujúcej lokálnej databázy na server.


Pokiaľ nepoužívate montážne listy, presunúť obsah do databázy na serveri je ale možné aj cez funkciu Importovať › Z inej databázy v Leaklogu po tom, ako sa prvýkrát pripojíte k databáze na serveri.

S inštaláciou a konfiguráciou Vám radi pomôžeme. Ideálne formou tohto fóra, nech sú Vaše otázky a naše odpovede užitočné aj pre iných.

Treba podotknúť, že oba návody predpokladajú určitú uroveň znalostí práce so serverom. Pokiaľ sa na to necítite a nemáte ani technika, ktorý by inštaláciu a konfiguráciu urobil za Vás, môžeme sa dohodnúť tak, že Vám server nakonfigurujeme my (v tom prípade píšte na webmaster@szchkt.org).

Offline

Zápätie

Powered by FluxBB