Valné zhromaždenie

 

24. marca 2023 ExpoClub

v Inchebe, na výstave Rácioenergia

29. valné zhromaždenie sa konalo v ExpoClube počas výstavy Rácioenergia, na ktorej sme mali aj stánok Zväzu v hale B1/105. Účastníkov na 29. valnom zhromaždení sme privítali a podiskutovali pri voňavom občerstvení a čapovanom pive z oceneného solárneho chladiča vyrobeného chladiarmi otcom a synom Maguľákom. 

 

Valné zhromaždenie Zväzu

Je vyžadované Stanovami Zväzu a musí splniť formálne požiadavky týkajúce sa retrospektívy a perspektívy Zväzu a tiež výsledkov hospodárenia, ktoré majú už po druhý rok pozitívny výsledok, aj keď sa Zväz technicky neustále vybavuje aj pre praktické vyučovanie.

Valné zhromaždenie je uznášaniaschopné počnúc 30 % účasťou, ktorú nevieme dosiahnuť pri počte členov 800. Preto valné zhromaždenie schválilo len publikované dokumenty v časopise č. 2/2023. Umožnilo tým štart Zväzu do nového funkčného obdobia s novými úlohami.

Summit vedy, výroby, výskumu a školstva a 30 rokov SZ CHKT

V roku 2022 sme organizovali medzinárodnú konferenciu a Summit tepelných čerpadiel a to prezenčne na lodi Pontoon v Bratislave. Summit sa konal nielen prezenčne, ale aj online s takmer 800 videniami. 

Pre rok 2023 sme si predsavzali  v spolupráci s SV IIR uskutočniť Summit vedy, výroby, výskumu a školstva  s cieľom hľadať synergiu, vzájomným poznávaním možností spolupráce na medzinárodnej konferencii 23-25.10. v hoteli Patria na Štrbskom Plese.       

 

Po dvojnásobnom sťahovaní

Zväz je  už v stabilných podmienkach v priemyselnom parku v Šamoríne, kde sídlime v modernej budove s vynikajúcimi podmienkami na praktické školenia zručností na prácu s chladivom. Príďte sa pozrieť. Budete príjemne prekvapení.

 

Viac informácií v časopise Správy 3/2023