AREA v Bratislave: Hrad – UFO – Dunajský pivovar

 

AREA v Bratislave

Hrad – UFO – Dunajský pivovar

Každá hostiteľská krajina sa snaží zanechať v účastníkoch zasadaní AREA čo najlepší dojem. Bratislava určite nesklamala. Všetko sme zvládli pešo v príjemnom počasí.

Účastníci na UFO. Prešli pešo z hotela Park in na UFO a odtiaľ do Dunajského pivovaru. Bratislava zažiarila vďaka pebiehajúcemu majálesu červenými a modrými farmami a zanechala krásne zážitky

 

Počasie vyšlo! Prechádzky Bratislavou, na UFO a Dunajský pivovar boli príjemné. Bratislava zažiarila pestrým nočným osvetlením a majálesom v sade Janka Kráľa.

 

Prípitky na UFO

Ochutnávka piva, demänovky a pivovice

Slovenské špeciality s bryndzou v Dunajskom pivovare

Prípitok Prezidenta Zväzu Ing. Vladimíra Orovnického a následne prezidenta AREA Marca Buoniho v reštaurácii UFO. Zhodli sa obaja, že náš bisnis je rastúci, plný dynamických zmien, stúpajúcich požiadaviek, s perspektívou rozvoja a lepšieho sociálneho uplatnenia. Takejto perspektíve účastníci zatlieskali a pešo sa presunuli do Dunajského pivovaru.

 

V Dunajskom pivovare pori slovenských špecialitách na flaute zahrala a zaspievala slovenské i anglické piesne Hanka Varmožová zo SĽUKu. V sprievode flauty nechýbali piesne Tancuj, tancuj a Roll out of the barrol.

 

Viac informácií v časopise Správy 05/2019