Projekt Real Alternatives Life

 

Projekt Real Alternatives Life

            Projekt dospel do fáze vzorových školení na pracoviskách zakladadajúcich krajín projektu Real Alternatives. Naši školitelia sa mali možnosť zúčastniť a dozvedieť sa, ako si školenia a skúšky predstavujú vybrané krajiny. Prístupy boli rôzne. Zhoda bola nakoniec v tom, že školenie na horľavé chladá s skúškou by malo trvať dva a na CO2 tri dni.

Porada riešiteľov projektu Real Alternatives Life 11.10.2018 v Schafler Academy Bitzer v Rottlingene ohraničila školenie a skúšku na horľavé chladivá na dva a na CO2 tri dni.

 

Projekt Real Alternatives Life

Školenie, na ktorom sa už predpokladala znalosť lnp-h diagramu, sa konalo v priemyselnom areáli v Limburgu ndaleko Hasseltu v školiacom pracovisku, ktoré patrí TU v UCLL v Leuvene.

Školenie, na ktorom sa už predpokladala znalosť lnp-h diagramu sa konalo v priemyselnom areáli v Limburgu v školiacom pracovisku, ktoré patrí TU v UCLL v Leuvene. Zúčastnili sa ho Peter Tomlein a Martin Valent

 

Školenia sa zúčastnili lektori - zástupcovia z chladiarenských zväzov a organizácií z Česka, Slovenska, Chorvátska, Rumunska a Portugalska. Účastníci pri prehliadke Varšavy.  3kolenia sa zúčastnili Róbert Pallya, Ladislav Nagy, Milan Ondrejmiška a Jaroslav Zoldfay.          

 

Viac informácií nájdete v časopise Správy 02/2019